Opskrift

Spaghetti al Tonno

20 min.    Nem


Ingredienser

  • 320 g spaghetti
  • 4-5 spsk. olivenolie
  • Peber
  • 20 g hvidløg
  • 100 g (eller 1 lille) zucchini
  • 100 ml vand
  • 1 glas Bertolli Pesto Calabrese
  • 100 g spinat
  • 200 g tun fra dåse i olie
  • 30 g frisk basilikum

Tilberedning

  1. Kog spaghettien al dente efter anvisningen på pakken.
  2. Skær zucchinien ud i tern og hak hvidløg.
  3. Brun hvidløg i lidt olivenolie og tilsæt derefter zucchini og kom lidt peber på.
  4. Tilsæt spinat og vand og lad det koge. Tilsæt herefter tun.
  5. Vend spaghettien i Bertollis Pesto Calabrese og vend den herefter i tun og spinat.
  6. Server retten med frisk basilikum på toppen.

Tip

Prøv også at tilføje 80 g ricotta til retten.