Opskrift

Lasagne med aubergine

35 min.    Nem


Ingredienser

  • 1 stor eller 2 små auberginer
  • 2-3 spsk. olivenolie
  • 1 glas Bertolli Bolognese Piccante eller Bertolli Bolognese Tradizionale
  • 250 g ricotta ost
  • 1 stort æg
  • Salt og peber
  • 6-8 stk. lasagneplader
  • 200 g revet mozzarella

Tilberedning

  1. Forvarm ovnen ved 200 grader.
  2. Skær aubergine ud i skiver á ca. 1 cm tykkelse og fordel dem på en bageplade med lidt olivenolie på.
  3. Grill auberginerne i ovnen i ca. 3-4 min.
  4. Bland ricotta og æg sammen i en skål og tilsæt salt og peber.
  5. Fordel lidt tomatsovs i bunden af dit ovnfaste fad, placér lasagneplader og top af med ricotta blanding og aubergine. Fortsæt i lag og fordel revet mozzarella på toppen.
  6. Bag lasagnen i ovnen ved 180 grader i ca. 25-30 min.

Tip
Prøv også at tilføje hakket kyllingekød og peberfrugt for at give retten mere fylde.