Opskrift

Kødboller Bertolli Tuscan Herbs

25 min.    Nem


Ingredienser

  • 200 g bulgur
  • 3-4 spsk. olivenolie
  • 400 g hakket oksekød
  • Salt og peber
  • 1 æg
  • 1 dl mel
  • 1 pose Bertolli Pasta Sauce Tomato & Tuscan Herbs
  • 200 ml vand
  • 2 gulerødder
  • 1 peberfrugt

Tilberedning

  1. Bland hakket oksekød, æg, mel og salt og peber sammen i en skål. Form herefter bollerne.
  2. Brun bollerne af i en gryde med olivenolie.
  3. Skær gulerødder og peberfrugt ud og kom det i gryden.
  4. Tilsæt Bertolli Pasta Sauce Tomato & Tuscan Herbs og lad det koge op. Tilsæt lidt vand og lad det koge op igen i ca. 10 min.
  5. Kog bulgur efter anvisningen på pakken.
  6. Server kødbollerne på bulgur.

Tip

Top retten af med lidt frisk persille.