Kampagne

 

SMS et billede af din bon til 1272. Unilever Danmark A/S refunderer dit første køb af en Bertolli pastasauce til den pålydende værdi på bonen. Unilever overfører pengene via MobilePay inden for 5 arbejdsdage. Hvis nummeret du sender beskeden fra, ikke er dit MobilePaynummer, eller hvis du ikke har MobilePay, modtager du en sms om hvad du så skal foretage dig.

Du kan kun få refunderet dit køb én gang og Unilever refunderer max. 10.000 køb. Aktiviteten gælder i perioden fra d 3. februar til og med d 12. maj 2017 uagtet om max antallet af køb ikke er nået. Kampagnen afholdes af Unilever Danmark A/S.

Unilever og Unilevers samarbejds-partnere kan ikke deltage. Det koster alm. sms tekst at deltage. Du kan kun deltage i aktiviteten én gang. Unilever er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl eller for indlæg der er gået tabt og/eller ikke modtaget, beskadigede eller forsinkede, eller som ikke har kunne blive sendt på grund af tekniske fejl eller enhver anden årsag, som arrangøren ikke er herre over. Ved mistanke om snyd har Unilever ret til at udelukke deltagere. Når du deltager i aktiviteten accepterer du samtidig disse betingelser. Indsendte kvitteringer dateret før 3 februar og efter 12 maj indgår ikke i kampagnen. Ved deltagelse i aktiviteten giver du samtidig samtykke til at Unilever og Unilevers samarbejdspartnere må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug for administration af aktiviteten. Når kampagnen er afsluttet vil personoplysningerne blive slettet. Unilever Danmark A/S vil hverken sælge eller på anden måde videregive personlig oplysninger.

Du har altid ret til at tilbagekalde dit samtykke til behandling af dine personoplysninger. Hvis samtykket tilbagekaldes før pengene er overført til din konto, vil du ikke længere være berettiget til at modtage pengene for dit køb af Bertolli produktet og Unilever vil ikke yderligere behandle deltagerens oplysninger (Du har også en lovfæstet ret til gratis, en gang hvert kalenderår efter en skriftelig underskrevet anmodning stillet til Unilever, at blive informeret om hvilke personoplysninger om dig som Unilever har og hvordan disse data behandles. Du har også ret til at anmode om korrektioner med hensyn til kampagnen, kontakt Unilever på tlf.: +45 70 27 77 85 eller forbrugerkontakt@unilever.com.