Opskrift

Italiensk gryderet med Gnocchi

35 min.    Nem


Ingredienser

  • 500 g oksekød skåret i ca. 3 cm tykkelse
  • Salt og peber
  • 1 glas Bertolli Bolognese Piccante eller Bertolli Bolognese Tradizionale
  • 1 okse bouillonterning
  • 2 dl vand
  • 140 g (eller 1 stor) zucchini
  • 200 g cherrytomater
  • 350 g gnocchi

Tilberedning

  1. Varm olivenolie op i stor pande og brun kødet af i ca. 5. min. Tilsæt salt og peber.
  2. Tilsæt Bertolli Piccante eller Bertolli Bolognese Tradizionale, vand og en bouillonterning og lad det koge i ca. 20 min indtil kødet er mørt.
  3. Hak zucchini i tern og halver cherrytomaterne.
  4. Tilsæt gnocchi, zucchini og cherrytomater i retten og lad det koge i ca. 7 min. under låg, indtil gnocchierne er bløde.
  5. Server retten i en skål og top evt. af med frisk basilikum.